Ballymac Matt Ogarul anului 2015

Ballymac Matt Ogarul anului 2015

Ultimul castigator “Boylesports Irish Derby”, – Ballymac Matt – a fost desemnat “Supreme Greyhound” pe anul 2015 in cadrul decernarii “Premiilor Nationale Greyhound”, organizate la Limerick.

Fiind deja premiat cu titlul “Top Dog”, acesta a castigat si titlul de Supreme Greyhound, dupa ce a adunat mai multe voturi, depasind-o astfel pe Ballydoyle Honey, care a castigat de asemenea premiul “Femela Anului”.

A fost o gala a decernarii premiilor din industria curselor de ogari reusita, prezentatorul galei fiind chiar Ministrul de Stat in Agricultura Tom Hayes, alaturi de Directorul IGB Phil Meaney, si Geraldine Larkin.

Pat Dalton nu a putut fi prezent la aceasta gala, pentru a primi trofeul “Maratonistul Anului” acordat lui Tradition, insa premiul a fost inmanat sotiei acestuia, Nellie.

CASTIGATORII GALEI:

SUPREME GREYHOUND

Ballymac Matt

Ballymac Matt Ogarul anului 2015

 

                Masculul anului:                                      Femela anului:

 

 

 

 

 

                 Maratonistul anului:                         Sprinterul anului:

 

 

 

 

 

        Reproducatorul anului:                        Reproducatoarea anului:

 

 

 

 

 

Starul in devenire al anului:             

 

 

 

 

 

Hall of Fame: Patsy Richardson

Premiul special al juriului, pentru cei 40 de ani de sponsorizare in cadrul curselor de ogari:

Aidan & Caran Walsh

Premiul pentru “Prosperitate si Ajutor” in intregul domeniu al curselor Greyhound, care a fost introdus anul trecut pe lista premiilor decernate, a fost acordat companiei “GAIN Dog Food”. A fost pentru prima data cand o companie a fost mentionata si onorata in acelasi timp in cadrul unui gale, aceasta decizie venind si ca o recunostinta pentru campaniile de intr-ajutorare pentru ogarii retrasi din competitiile sportive. Compania GAIN este unul din fondatorii “Retired Greyhound Shows”, infiintata in 2011, ce are ca scop incurajarea de adoptie a ogarilor ca animale de companie, mai ales datorita caracterului docil al acestei rase. (CLICK AICI)

Acest articol a fost tradus dupa pagina web..CLICK AICI…