CLARES ROCKET 500m solo trial, 29.32 first look at new Derby venue Towcester.
Towcester 15th April 2017.
Photo: Steve Nash

Clares Rocket accidentat si retras din activitatea sportiva

Clares Rocket accidentat si retras din activitatea sportiva

Evenimentul “BoyleSports Irish Derby” a fost dat peste cap in aceasta dimineata odata cu anuntul accidentarii lui Clares Rocket de sambata, in sferturile de finala ale clasicului irlandez. Acesta nu va mai concura in semifinale sambata viitoare.

Marele Clares Rocket a alergat ultima cursa a carierei, ca urmare a accidentarii la incheietura piciorului, aceeasi accidentare ce a cauzat retragerea din derby-ul de anul trecut.

Clares Rocket accidentat

Este o lovitura teribila pentru intreg staff-ul lui Clares Rocket, inclusiv pentru proprietari – Full House Syndicate – cat si pentru antrenorul Graham Holland, sa piarda doua derby-uri consecutive din acelasi motiv.

Holland a confirmat zvonul, declarand: “Am avut temerile mele sambata atunci cand Clares a incercat sa intre pe prima banda si dupa aceea, pe cea de-a treia. Nu eram sigur daca a fost o problema legata de intrarea pe a treia banda sau din cauza liderului cursei, daca i-a inchis culoarul. Insa, sub nicio forma, nu va mai fi capabil sa alerge in runda urmatoare, de fapt, ma indoiesc ca va mai putea alerga vreodata.”

Clares Rocket a fost favorit la casele de pariuri inainte de anuntarea retragerii, insa acum Sonic a devenit marele pretendent la castigarea derby-ului irlandez.

Acest articol a fost tradus dupa pagina web:  APASA AICI…