clares-rocket-greyhound

Clares Rocket a fost furat!

Clares Rocket a fost furat!

O investigatie a fost inceputa dupa ce un caine rasa Greyhound, estimat la o valoare de reproducator de peste 1.000.000 lire sterline, a fost furat din canisa unui crescator si antrenor de nivel inalt.

Conducatorul sindicatului din Limerick a dezvaluit ca ogarul, nimeni altul decat Clares Rocket, detinut de acelasi sindicat, a fost furat din curtea canisei din Golden, Tipperary si care este detinuta de renumitul antrenor, Graham Holland. Se presupune ca aceasta a avut loc luni noaptea, inainte de rasaritul soarelui.

Clares Rocket

“Aceasta situatie reflecta varianta trasa la indigo a cazului Shergar in industria greyhound (Shergar este cazul furtului celui mai bun cal din industria curselor de cai)” a declarat un oficial sindicatului din Limerick.

 

“Daca ne uitam la race card-ul lui Clares Rocket, acesta a castigat peste 53.000 lire sterline din premii si as indrazni sa affirm ca pentru perioada de reproducere, acesta ar valora peste 1.000.000 lire sterline”.

S-a dat de inteles ca ogarul a fost furat din canisa luni, in preajma orei 1.00.

Clares Rocket este considerat de catre cunoscatorii din breasla ca fiind ogarul cu forma cea mai ridicata a momentului, listat ca favorit secund pentru marea cursa din industria greyhound – English Derby – cea mai prestigioasa cursa din lume in acest domeniu.

Fiind proprietatea “Full House Syndicate” condus de Joe Cahill, Clares Rocket a fost antrenat de Holland pentru a deveni campion in cursa “Kirby Memorial Puppy Stake”, fiind cotat de casele de pariuri cu cea mai mare sansa la castigarea evenimentului.

Din discutia cu Michael Fortune din luna august, Joe Cahill a explicat retragerea lui Clares din marele Derby: “Este inca un ogar tanar, cu o cariera plina de curse in fata, iar daca vom continua cu el in Derby, vom risca sa-i incheiem cariera”.

“Avem pe lista o multitudine de curse pregatite pentru el anul viitor, si speram ca in curand sa fie pregatit pentru evenimentul Night of Stars din noiembrie”.

Organele de investigatie au confirmat ca “ancheta a inceput, aceasta fiind una ce se deruleaza in ritm alert”.

Acest articol a fost tradus de pe pagina web:  APASA AICI…