DROOPYS RODDICK wins the RFS Puppy Derby by nearly nine lengths in a brilliant 27.97.
Wimbledon 10th November 2015.
Photo: Steve Nash

Droopys Roddick retras din activitatea sportiva

Voteaza daca ti-a placut!

Droopys Roddick retras din activitatea sportiva

Droopys Roddick retras

Seara de vineri a fost una cu ghinion pentru Pat Buckley. Acesta nu a reusit sa castige finala “GMHD”, desi a avut la startul acesteia trei concurenti. Insa cea mai mare dezamagire a venit odata cu accidentarea lui Droopys Roddick, in trialul sustinut de acesta, accidentare care i-a pus capat carierei sportive.

Droopys Roddick a fost un competitor de marca pentru antrenorul Pat Buckley cat si pentru proprietarii John Proctor si Darren Bear. Acesta a castigat “English Puppy Derby” de la Wimbledon, rampa de lansare catre glorie fiind castigarea evenimentului “Con & Annie Kirby Memorial” de la Tralee, unde a incasat premiul de €80,000.

A fost invins la foto-finish de Jaytee Jet anul trecut in finala “English Derby” si a castigat finala cursei “Marshes International” de la Dundalk. A fost retras dupa o accidentare de la “Irish Derby” si incepuse perioada de recuperare, revenind pe pista, pana la accidentarea de vineri.

Buckley a declarat: “A fost un ogar magnific si ne-am considerat norocosi sa-l avem alaturi de noi. Ar fi extraordinar daca ar putea reproduce un urmas cel putin la fel de bun ca el. Perioda de reproducator o va petrece in cadrul canisei Dunphy din Portlaw.

Acest articol a fost tradus dupa pagina web:  APASA AICI…