race-of-champions

Finala Boylesports Race of Champions editia 2016

Finala Boylesports Race of Champions – editia 2016  

Sambata seara (27 mai) va avea loc finala evenimentului “Boylesports Race of Champions” pe circuitul de la Tralee. Favoritii caselor de pariuri pentru aceasta finala sunt Rural Hawaii si Farloe Joey.

Cu toate acestea, Boylesports, reprezentata prin proprietarul companiei, John Boyle, are mare incredere intr-un succes al concurentului lor, Boylesports Duke, ogarul antrenat de celebra Ruth Dolores. Acesta este cotat cu a treia sansa dupa un efort promitator depus in semifinala.

Rural Hawaii va incerca sa castige aceasta cursa de mare importanta pentru al doilea an la rand si astfel sa continue sirul de succese pentru Graham Holland, cel care a castigat si finala “Produce Stakes” de sambata, pe circuitul de la Clonmel.

Liam Glynn, purtatorul de cuvant al Boylepsorts, a declarat: “Rural Hawaii este cel mai in forma concurent in aceasta seara si il vom urmari cu mare atentie; Graham Holland nu a dat gres pana acum in privinta acestui ogar si credem ca a avut parte de o tragere la sorti favorabila pentru finala.  Este al patrulea an in care sponsorizam acest important eveniment, in colaborare cu Kerry GAA si ne asteptam de asemenea la o atmosfera superba cu multi spectatori.”

De asemenea, a mai declarat: “Noi toti cei din loja il vom incuraja pe Boylesports Duke, ce va pleca din boxa cu nr. 5; a alergat foarte puternic saptamana trecuta, iar acum se prezinta in forma buna, si asta datorita antrenorului, Dolores Ruth.”

Concurentii finalei ““Boylesports Race of Champions” sunt urmatorii:

Boylesports Race of Champions - 2016

Finala - 27 mai 2016
Rural Hawaii
Farloe Joey
Leave At Dawn
Paradise Maverik
Boylesports Duke
Ballymac Boxcar

Mai jos puteti urmari semifinalele acestui eveniment:

Acest articol a fost tradus de pe pagina web:  APASA AICI…

Imaginea reprezentativa a acestui articol este preluata de pe pagina web: APASA AICI…