Star Sports English Greyhound Derby 2017

Star Sports English Greyhound Derby 2017

English Derby” este cea mai prestigioasa cursa din lumea curselor de ogari. Are o istorie bogata, prima cursa datand inca din anul 1927.

In acelasi timp, acest eveniment are si un viitor promitator, odata cu noua lui “casa” – Towcester.

Pe 1 iulie 2017, sase ogari vor fi aliniati la boxe, urmarind cu totii acelasi scop – sa castige marele premiul in valoare de 175.000 lire sterline. Totalul premiilor English Derby se ridica in acest an la valoarea de 350.000 lire sterline, fiind astfel cea mai importanta cursa de ogari din lume, din punct de vedere financiar. Castigatorului ii va lua aproximativ 29 de secunde pentru a alerga cei 500 de metrii pe circuitul din Towcester, echivaland cu un castig de 6000 lire pe secunda.

Marea finala English Derby din acest an este o ocazie imensa pentru ogarii din Marea Britanie si Irlanda de a se intrece in cele 14 finale, pe distante diferite.

Paul Hennessy – castigator al editie din 2016 – English Derby:

“Sa castig English Derby a fost aventura vietii mele, fara indoiala apogeul carierei mele. Au fost atat de multi antrenori mari care nu au castigat niciodata Derby-ul. Cand Jaytee Jet a trecut primul linia de finish, mi-am indeplinit un vis. Sa fiu sincer, am fost aproape de a renunta la speranta de a castiga aceasta competitie prestigioasa, incercand sa o castig de mai multi ani de cat mi i-as putea aminti. Sunt fericit sa vad ca Derby-ul a fost mutat in noua lui casa – Towcester, fara dubiu cel mai clasic circuit din Marea Britanie. Editia din 2017 va fi o oportunitate imensa si cu ajutorul lui Dumnezeu, voi fi prezent si voi incerca sa castig al doilea Derby.”

Programul etapelor din cadrul evenimentului Star Sports English Greyhound Derby 2017 :

Runda IRunda IIRunda IIISferturi de finalaSemifinaleFinala
Joi -
1 iunie
Vineri -
9 iunie
Sambata -
17 iunie
Marti -
20 iunie
Sambata -
24 iunie
Sambata -
1 iulie
Vineri -
2 iunie
Sambata -
10 iunie
Sambata -
3 iunie

 

Acest articol a fost tradus dupa pagina web:  APASA AICI…